Tv, bredband & telefon

Våra bostäder är utrustade med ett nätverksuttag till bredband, tv och telefoni. Det är hyresgästen själv som beställer sina digitala tjänster inom TV, telefoni och internet via Telia.


KABEL-TV

I flera utav våra bostäder finns det anslutning till Telia kabel-TV där det i det analoga kanalutbudet ingår 18 kanaler. Önskas det fler och andra kanaler än vad som ingår är det hyresgästen som måste kontakta Telia för utbud och priser.

De 18 kanaler som ingår i Telia kabel-TV är:
SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal5, TV6, Kunskapskanalen, TV12, MTV, Barnkanalen/SVT24, Eurosport, Discovery, TV8, Kanal9, Sjuan, Kanal11, TLC.


DIGITALBOX & ROUTER

Olika förutsättningar för teknik skiljer sig mellan våra fastigheter och därför varierar också vad som ingår i hyran.

Inte alla bostäder har anslutning till Telia kabelTV. Här får hyresgästen istället en digitalbox som ger tillgång till sex TV-kanaler; SVT1, SVT2, TV4, Barnkanalen/SVT, Kunskapskanalen och AxessTV.

I dessa fastigheter finns även en tillhörande router för uppkoppling till internet och bredbandstelefoni. För att få anslutning till internet och bredbandstelefoni måste hyresgästen själv beställa ett abonnemang hos Telia. Vårgårda Bostäder tillhandahåller utrustningen av digitalbox och router för dessa bostäder, men ansvarar ej för support av inkoppling eller anslutning till abonnemang.


TELIA

För tecknade av abonnemang, information och prisuppgifter måste du själv kontakta Telia kundtjänst eller gå in på deras hemsida.

Kontakta Telia på telefon 90200

Hemsida www.telia.se