Renderad exteriörbild Backgårdsgatan i Vårgårda

Backgårdsgatan 1 – 11 växer med ännu fler bostäder. Ett tredje våningsplan tillförs på fyra av de sex husen och renovering av de redan befintliga lägenheterna genomförs åren 2018–2022. Husen med ett tredje våningsplan förses med hiss vilket ökar tillgängligheten till alla dessa lägenheter.

De övriga två husen, Backgårdsgatan 3 och 9 genomgår en mildare renovering med bland annat nya fönster och fasad. Lägenheterna i dessa hus rustas upp med nya badrum och även i vissa fall nya kök.

Lägenheterna i de husen med en tredje våning är moderna, ljusa och utrustade med parkettgolv och klinker i hall. Det är möjligt att lägga till diskmaskin och inbyggd mikro som tillval och i vissa lägenheter även tvättmaskin och torktumlare. Varje lägenhet har en tillhörande uteplats eller balkong.

Parkeringsplatser och garage finns att hyra. Området är utrustat med en gemensam tvättstuga i separat byggnad. (Tvättavgifter förekommer på området) Närhet till centrum, mataffärer och kommunikationsförbindelser.

Bostadsområdet förses också med en helt ny park och upprustning av utemiljö. Detta gör att dessa 154 moderna lägenheter ligger i en av de mest attraktiva boendemiljöer vi kan erbjuda. Du som hyresgäst på detta område kommer att få ett mycket modernt och trivsamt boende.

Klätterställning i Dahls Park