BACKGÅRDSGATAN 1 – 11

Backgårdsgatan 1 – 11 växer med ännu fler bostäder. Ett tredje våningsplan tillförs och renovering av de redan befintliga lägenheterna genomförs åren 2018–2021. Huset förses med hiss vilket ökar tillgängligheten till alla lägenheter.

Lägenheterna är moderna, ljusa och utrustade med parkettgolv och klinker i hall. Det är möjligt att lägga till diskmaskin och inbyggd mikro som tillval och i vissa lägenheter även tvättmaskin och torktumlare. Varje lägenhet har en tillhörande uteplats eller balkong. Parkeringsplatser och garage finns att hyra. Området är utrustat med en gemensam tvättstuga i separat byggnad. Närhet till centrum, mataffärer och kommunikationsförbindelser.

Bostadsområdet förses också med en helt ny park och upprustning av utemiljö. Detta gör att dessa 172 moderna lägenheter ligger i en av de mest attraktiva boendemiljöer vi kan erbjuda. Du som hyresgäst på detta område kommer att få ett mycket modernt och trivsamt boende.  

I samband med renoveringen satsar Vårgårda Bostäder på ny teknik. Vi är därmed först i Sverige att bygga flerfamiljshus som är helt självförsörjande på värme och el. En unik satsning på solceller och energilagring som knyter an till innovationskraften i Vårgårda men också till Vårgårda Bostäders stora omtanke om miljön. Denna renovering och dess teknik har fått mycket uppmärksamhet och publicitet inom fastighetsbranschen.