BROSCHYR OM BACKGÅRDSGATAN NOMINERAD TILL SVENSKA DESIGNPRISET

Stolta och glada blev vi när vår reklambyrå Nyla Design meddelade oss att vår broschyr har blivit nominerad till Svenska Designpriset.

Svenska Designpriset är en tävling som belönar grafisk kommunikation och design. I årets upplaga är Vårgårda Bostäders broschyr för Backgårdsgatan nominerad i kategorin Information – print. Den 25 oktober hålls prisutdelningen i Stockholm. Från och med 3 september kommer allmänheten att kunna rösta på de nominerade bidragen. Vi hoppas såklart på att så många som möjligt väljer att lägga sin röst på vårt bidrag.

Broschyren är framtagen tillsammans med Nyla Design, som Vårgårda Bostäder också samarbetade tillsammans med när den nya grafiska profilen gjordes om i våras. - att broschyren för Backgårdsgatan är nominerad till Svenska Designpriset ser vi som ett kvitto på att vi valde rätt form för vår kommunikation, säger Kari Mette Bergkvist kommunikatör vid Vårgårda Bostäder. Det visar också att vi uppnådde det vi önskade när vi ändrade vår grafiska profil, där vår ambition var att profilera Vårgårda Bostäder som ett modernt och snyggt bostadsbolag med enkel och effektiv kommunikation.

I byggprojektet på Backgårdsgatan har det varit viktigt att alla skall känna sig välkomna att hitta hem till oss. Samtidigt vill vi visa upp alla de fina fördelarna med att bo i Vårgårda och väcka stolthet hos de som redan bor här. Byggprojektet i sig handlar också om att skapa miljösmarta hus som möter framtida miljömål. Det var mycket information som skulle presenteras i en och samma produkt, men ändå känns den trevlig och lättläst. Lite som ett magasin som vi hoppas skall locka till att Vårgårdabor flyttar hem till Backgårdsgatan, men även att nya invånare skal bli Vårgårdabor hos oss.

Läs gärna vår broschyr om Backgårdsgatan här; Backgårdsgatan.


För mer information kontakta Jan Thorsson, VD; jan.thorsson@vargardabostader.se
Läs mer om röstningen på; designpriset.se 

 

Publicerad första gången 4 september 2018

 

KONTORETS ÖPPETTIDER

UNDER RÅDANDE PANDEMI
 BOKA TID FÖR BESÖK
RING VÄXEL 0322-28 58 40

 

 

 

VÅRGÅRDA BOSTÄDER AB
BOX 174, 447 24 VÅRGÅRDA (postadr)
STOCKHOLMSVÄGEN 13, 447 31 VÅRGÅRDA

0322 - 28 58 40
info@vargardabostader.se